Persoonsonderzoek


Speurwerk.com zoekt in archieven van gemeenten en instanties naar de persoon die u zoekt. Bijvoorbeeld naar uw biologische vader of moeder (verwantschapsonderzoek) of een vriend of familielid die u uit het oog hebt verloren. Maar ook de (levens)geschiedenis van een familielid of een periode uit iemands leven. Om (archief)onderzoek naar een persoon te kunnen doen zijn aanknopingspunten nodig, hoe meer hoe beter, zoals : voor- en achternaam; geboortedatum; gehuwd/ongehuwd; kinderen; werkgever; woonplaats etc. Het kleinste gegeven kan van belang zijn.

 

Binnen twee maanden antwoord


De duur van het onderzoek is afhankelijk van de beschikbare informatie en de periode waarin de gezochte leefde. Hoe meer informatie u aanreikt, hoe makkelijker het is om de gezochte persoon te vinden. Op persoonsinformatie zijn wettelijke privacy-regels van toepassing. Hoe recenter er gezocht moet worden, hoe lastiger. Met voldoende informatie lukt het gelukkig meestal wel om het een en ander te vinden. In de meeste gevallen heeft u binnen twee maanden antwoord op uw zoekvraag. In overleg kan uw vraag sneller worden afgehandeld.

 

No cure no pay


Helaas is het onmogelijk om vooraf de garantie te geven dat elke zoekopdracht met succes wordt afgerond. Zoekvragen naar personen doet Speurwerk.com op basis van ‘no cure no pay’. U betaalt pas als de gezochte persoon is gevonden, ook als deze is overleden. U ontvangt dan een bevestiging van diens overlijdensdatum.

 

Meer informatie:


icon-arrow-circle-right  Veelgestelde vragen
icon-arrow-circle-right  Kosten / Tarieven
icon-arrow-circle-right  Over Speurwerk.com

 

Op zoek naar uw biologische vader / moeder of een familielid die u uit het oog hebt verloren?